german flag search orderlist home
© by BNES.nl, De Bilt.
Last modification on 19 March 2015, 15:30.


Wordt nog aan gewerkt…


De tekst of andere inhoud van deze pagina is nog in voorbereiding en nog niet rijp om hier weergegeven te worden. Er wordt echter hard aan gewerkt. Bezoek deze pagina binnenkort opnieuw om op de hoogte te blijven van de laatste updates.


Wil je liever door ons op de hoogte gehouden worden van het nieuws en de activiteiten van Tango Alegría, vink dan onderstaand selectievakje aan en voer jouw naam en e-mailadres in.Door jouw naam en e-mailadres in te vullen, ga je ermee akkoord dat wij je geregeld per e-mail informeren over nieuwe wetenswaardigheden en activiteiten van Tango Alegría. Jouw gegevens zullen strikt vertrouwelijk bewaard en gebruikt worden en nimmer voor enig ander doel gebruikt worden dan hierboven vermeld, noch ter inzage gegeven worden, doorgegeven en/of verkocht worden aan derden.

Afmelden voor onze nieuwsbrief is altijd mogelijk door ons een e-mail te zenden waarin je aangeeft geen prijs meer te stellen op onze mailing. Wij zullen dan terstond jouw e-mailadres uit onze verzendlijst verwijderen.