german flag search orderlist home
© by BNES.nl, De Bilt.
Last modification on 8 September 2015, 23:05.


Workshops en seminars


Naast de reguliere lessen verzorgen en organiseren wij met grote regelmaat workshops binnen en buiten onze tangoschool. Ons idee hierbij is dat het prettig is een bepaalde tijd aan één onderwerp te kunnen wijden en kan het jouw dans daardoor een "boost" geven. Bovendien is het vooral leuk om je verder te verdiepen in de tango en jouw dans te verbeteren.


Het verschil tussen een workshop en een seminar is de duur en opbouw van het evenement. Een workshop heeft een tijdspanne van 1,5 tot 2,5 uur en heeft meestal één onderwerp terwijl een seminar meer een thema behandelt en minstens een dagdeel in beslag neemt.


Wij zijn er voorstander van om onze cursisten kennis te laten maken met andere tangodocenten, omdat deze een eigen stijl en lesmethode hebben en zij de informatie op een andere wijze over brengen. Dit draagt naar onze mening positief bij aan de dansontwikkeling van de dansers. Daarom nodigen wij minstens tweemaal per jaar gedurende een weekend een andere tangodocenten uit voor workshops of een seminar.


Ook wij worden regelmatig gevraagd om buiten onze tangoschool workshops te verzorgen en dat doen wij met veel plezier. Elke workshop wordt door ons opnieuw gecreëerd en afgestemd op de aard, sfeer, wens en eventueel doel van het evenement.


Aan de linker zijde van de pagina vind je navigatieknoppen met informatie over de aanstaande workshops en seminars. Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.