german flag search orderlist home
© by BNES.nl, De Bilt.
Last modification on 22 March 2018, 16:45.


De Argentijnse tango dansen


Naast de reguliere lessen organiseren wij binnen en buiten onze tangoschool verschillende evenementen waar je de Argentijnse tango kunt dansen. 


Wanneer je begonnen bent om deze dans te leren, komt er een moment dat je deze dans wellicht ook buiten de lessen wilt beoefenen. Dat is de plek waar de dans dan echt tot uitdrukking komt; jij met jouw partner en de muziek.


Om jouw dans eigen te maken, te ontwikkelen en om te wennen aan salondansen, organiseren wij maandelijks een grotere salon of milonga “buitenshuis”. Deze salons zijn voor tangodansers uit heel Nederland toegankelijk en bedoeld als ontmoetingsplek voor tangodansers om een heerlijke middag en avond te hebben. Meer informatie over deze salon vindt je in de navigatiekolom aan de linkerzijde van deze pagina.


Wil je graag op de hoogte blijven van onze salons en milonga’s, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.


Er zijn natuurlijk veel meer plekken waar je de Argentijnse tango kunt dansen, zowel in Nederland als ver daarbuiten. De Argentijnse tango is een universele taal, die overal op min of meer dezelfde wijze doorgegeven wordt en die je dus overal ter wereld met andere tangodansers kunt dansen. Hieronder vindt je drie link van (inter)nationale tangokalenders, waar je op datum, tijd en locatie jouw volgend tango-ontmoeting kunt uitzoeken.


www.tortio.nl

www.tangokalender.nl